Overige Deuren

Naast openslaande houten garagedeuren en houten voordeuren levert Houten Deuren Nederland ook tuindeuren en speciale deuren voor uw kantoor of winkel.

Tip

Handige accessoires bij intensief gebruik zijn bv. een deurdranger en een deurvastzetter.

Speciale deuren voor winkel en kantoor

De voordeur van uw winkel of kantoor moet uw bedrijf een gastvrije uitstraling geven, maar ook ongewenst (nachtelijk) bezoek buitensluiten. Wij leveren mooie hardhouten deuren die speciaal gemaakt zijn voor zeer intensief gebruik: sterk en duurzaam, met veel isolatieglas voor 'licht en zicht'. Het heldere isolatieglas kan desgewenst (deels) vervangen worden door matglas of figuurglas. Uiteraard zijn ook deze deuren warmte-isolerend en inbraakwerend.

Houten openslaande tuindeuren

Oude tuindeuren met enkelglas kunnen niet altijd voorzien worden van dikker en zwaarder isolatieglas.
Nieuwe tuindeuren met modern isolatieglas bieden meer comfort; ze isoleren warmte en geluid heel goed en u profiteert vele jaren van de besparing op uw stookkosten.
Bovendien voldoen onze houten tuindeuren met stevig hang- en sluitwerk aan de veiligheidseisen van het politiekeurmerk PKVW en verkleinen ze dus de kans op inbraak.
Mooie openslaande houten tuindeuren zijn praktisch in gebruik en geven uw kamer en huis een heel eigen aanzicht met veel licht en zicht.
Naast onze standaard modellen kunt u ook uw eigen tuindeuren ontwerpen of ons een voorbeeld sturen zoals u de tuindeuren wilt hebben.

Ons assortiment

Klik hier voor ons volledige assortiment deuren.

Klik hier voor het volledige assortiment...

Klik hier voor het volledige assortiment...

Klik hier voor het volledige assortiment...

Klik hier voor het volledige assortiment...